De drijvende kracht achter Delphis Marketing is mr. Paul de Heer.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing, management en consultancy in de financiële dienstverlening. Zijn achtergronden zijn bedrijfsrecht, assurantiën en marketing.

Hij startte zijn loopbaan bij RVS Schadeverzekeringen waar hij juridische, marketing- en managementfuncties vervulde. Na een aantal jaren marketing management op de bedrijvenmarkt bij Nationale Nederlanden richtte hij zich als hoofd marketing & PR bij Zwolsche Algemeene op de marketing van levensverzekeringen, beleggingen en hypotheken. Als senior consultant strategie en marketing was hij verbonden aan de sector financiële dienstverlening van Bouman MIM & van Spaendonck Management Consultants.

Vanaf 2004 richt hij zich met Delphis Marketing & Management Consultancy vooral op de marketing van de financiële dienstverlening. Hij is ervan overtuigd dat klantgerichte financiële dienstverlening zowel voor aanbieders als consumenten profijtelijk is. ‘Kan niet’ bestaat volgens hem niet. Een beetje ‘brutaal’ denken loont, vindt hij. Natuurlijk is hij Wft-proof!