Delphis Marketing participeert in een klein, helder netwerk van ervaren experts in de financiële dienstverlening waarmee in teamverband bewezen goed wordt samengewerkt. Waar nodig kan dit team direct worden samengesteld en ingezet. De oplossing van uw vraagstuk wordt vanuit alle relevante disciplines ontwikkeld.
Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit, capaciteit en één aanspreekpunt!

 

 

 

Breaking The Waves
Creatie van communicatie; traditioneel en digitaal. Van logo tot (digitaal) magazine; van campagne tot communicatieonderzoek. Kritisch en no nonsense. Samen met Delphis Marketing wordt alles natuurlijk gewoon hands on uitgevoerd.

 

 

 

Facilitating Company
Facilitating Company organiseert en faciliteert workshops, meetings en events. De moderatoren hebben de expertise en ervaring om complexe vraagstukken en uitdagingen van een organisatie aan te pakken. Onderscheidend uitgangspunt: mensen faciliteren om anders te kijken en daardoor zélf tot oplossingen te komen. Hiertoe worden zij als team verbonden, zijn de oplossingen en veranderingen gedragen en kunnen deze snel en duurzaam worden geïmplementeerd.

 

Guideology

Klanten overtuigen en verleiden is een vak. Een ambacht. De basis is psychologie. Waarom doen mensen wat ze doen? Wat belemmert ze? Hoe verleid je ze? Actuele vragen in de competitieve wereld van de financiële dienstverlening: in jouw wereld! Maar hoe pak je dat concreet aan? Commercieel, passend binnen je strategische kaders en op een verantwoorde manier? Met Guideology!

 

 

 

 

 

Insurance Product Enterprises Actuarissen
Aan elk succesvol financieel product liggen deugdelijke actuariële berekenigen ten grondslag. Deugdelijk: zowel risicotechnisch als commercieel. Daarom doen we vaak en graag een beroep op Insurance Product Enterprises. Voor schade-, leven- en uitvaartverzekeringen, beleggingen en investments.

 

 

 

Inventiv
Maatwerksoftware voor financiële dienstverleners? Inventiv is daarvoor de aangewezen partij. Of het nu gaat om analyses van beleggingspolissen, financiële planning of pensioenanalyses.


 

 

 

Oostdam & Partners
Bij veel marketingvraagstukken moeten ook de complianceaspecten scherp in beeld zijn en geadresseerd worden. Delphis Marketing en Oostdam & Partners zorgen daar samen voor! Denkt u aan de inrichting van het Product Approval Process: de eisen van AFM en Wtf omgezet in een praktische en stimulerende aanpak voor nog betere productontwikkeling!

 

 

 

PlusValenza
PlusValenza adviseert en ondersteunt bij juridische en vaktechnische vraagstukken over oudedagsvoorzieningen. Door jarenlange ervaring met pensioenproducten, de pensioenadviespraktijk en de pensioenmarkt kan PlusValenza praktische ideeën en  oplossingen aanreiken die snel en efficiënt in de dagelijkse praktijk kunnen worden uitgevoerd.

 

 

 

Prochazka T&C
Websites maken is een modern ambacht. Prochazka T&C beheerst dat. Úw stijl in de modernste formats. Net zo interactief als u wilt. De uitvoering, maar ook concreet advies. Want uw website dient immers specifieke doelen. Hosting en mail? Ook dat is bij Prochazka in goede handen.