Communiceer optimaal: met woord én beeld!
Weg met die suffe lappen tekst, dikke rapporten en vage management summaries! Breng uw mening, resultaat of plan écht goed over en realiseer het beoogde effect!

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden
Dat is wetenschappelijk bewezen. We nemen visuele informatie veel sneller op. En duurzaam. Want mensen onthouden 80% van wat ze zien, 20% van wat ze lezen en slechts 10% van wat ze horen. Dat is logisch; zo zitten we evolutionair in elkaar. Want 90% van alle prikkels die de hersenen bereiken is visueel.

Waarom schrijven we dan nog lappen tekst? Omdat we dat zo geleerd hebben. Omdat het eenvoudiger is. En omdat het de gewoonte is. Zeker in branches als de financiële dienstverlening. Maar niet omdat het de beste communicatie is.

Betere communicatie met beeld

Beter, omdat
– uw doelgroep de boodschap sneller en beter begrijpt;
– beeld meer verspreid en gedeeld wordt – traditioneel en via social media;
– beeld opvalt in de informatie overload

Als je het goed doet, tenminste. Dat is nog niet zo makkelijk.

Onze deskundige aanpak
Wij begrijpen uw business. Dus ook alle rapporten, plannen, visies en verslagen die gemaakt worden. Dat is de basis. Want daardoor weten wij wat u bedoelt en wat u echt over wilt brengen op uw doelgroep.

Met die kennis ontwikkelen wij de beste vertaling van woord naar beeld. Daarmee benadert u uw doelgroep effectief. Zodat uw inspanningen echt het de nodige aandacht krijgen en daardoor het beoogde resultaat hebben. Want u wilt toch niet dat uw werk ongelezen blijft of vergeten wordt?

Aanbod: 10% korting
Wij doen u graag een concreet aanbod. Stuur ons een tekstdocument op waarvan u wilt dat de inhoud echt impact maakt.

U krijgt van ons direct een voorstel wat een visuele samenvatting ervan kost. Deze investering zal u positief verrassen. Zeker als u zich realiseert welke moeite, tijd en geld het u heeft gekost om uw plan of rapport te maken. Die inspanning wilt u toch niet weggooien, maar omzetten in resultaat?

Bovendien bieden wij u 10% kennismakingskorting!

Genoeg woorden! Tijd voor daden – en beelden! Klik hier voor een voorbeeld. Of neem gelijk even contact op!