Psychologie in commercie is hot! Want alleen daarmee verleid je klanten om gewenst gedrag te vertonen. Daarom wordt psychologie al bewezen succesvol toegepast in andere branches. Welke mogelijkheden biedt dit de financiële dienstverlening en jouw organisatie?

Nieuwe technieken en nieuwe vragen
De wetenschap geeft ons steeds beter inzicht in de manieren waarop mensen tot besluiten en acties komen. Praktische toepassing van die kennis verhoogt de effectiviteit en efficiency van je marketinginspanningen enorm. Maar hierdoor krijg je ook nieuwe verantwoordelijkheden:

– Hoe zet je deze kennis op een commerciële én correcte manier in?
– Hoe koppel je dit aan je strategie en beleid?
– Hoe borg je dit in je organisatie?
– Hoe ga je om met de eisen van de AFM?
– Hoe doe je dat hands on in de praktijk?

Hoe doe je dat?
Klanten overtuigen en verleiden is een vak. Een ambacht. De basis is psychologie. Waarom doen mensen wat ze doen? Wat belemmert ze? Hoe verleid je ze? Actuele vragen in de competitieve wereld van de financiële dienstverlening: in jouw wereld! Maar hoe pak je dat concreet aan? Commercieel, passend binnen je strategische kaders en op een verantwoorde manier?

Met Guideology!
Guideology [gaj-do-lo-djee] (noun): toegepaste psychologie waarmee je klanten overtuigt en verleidt door ze te helpen de juiste keuzes te maken.

Schrijf je in voor een Ronde Tafel Bijeenkomst, Proeverij Workshop,  In Company Workshop! Vraag gelijk naar de mogelijkheden om je marketing- en communicatieplannen en uitingen de kracht van toegepaste psychologie te geven! En wat dacht je van een gratis Guideology Talk voor jou en je collega’s? Daarover lees je hier meer.

“He who wants to persuade should put his trust not in the right argument, but in the right word.”
Professor Robert B. Cialdini; hoogleraar, beïnvloedingsexpert en best-seller auteur van het boek ‘Invloed’

Help je klant een goede beslissing te nemen waar jij de regie over hebt!