Neem contact op voor een in company workshop op maat!

Uw situatie verandert
De positie van traditionele verzekeraars staat onder druk. Veeleisende klanten, nieuwe risico’s branchemarking, digitalisering… Als we de berichten mogen geloven is het wachten op nieuwe spelers die met een innovatieve aanpak en andere businessmodellen de huidige partijen uit de markt duwen.

Val jezelf aan!
Dus wachten we daar niet op. Want aanval is de beste verdediging. Wie we aanvallen? Onszelf! Want alleen dan kunnen we concurrenten vóór zijn, onze positie behouden en die duurzaam versterken. Door te denken en te handelen als onze concurrenten zouden doen. Daarvoor hebben we zélf de troeven in handen. Want als we leren te kijken met een andere blik en te redeneren vanuit andere businessmodellen zijn we net zo goed als onze concurrenten. Combineren we dat met onze troef: inside information, dan zijn we zelfs beter!

Hoe doen we dat?
Met inspiratie, enthousiasme, nieuwe inzichten en een gestructureerde aanpak. We kijken met andere ogen door andere brillen; gebruiken onze troef: inside information én zorgen voor bewegingsruimte. Zo maken we onze eigen sterkste concurrent – en worden die zelf!

Onze workshop
Voor het Verbond van Verzekeraars heeft Delphis Marketing samen met Facilitating Company een workshopprogramma ontwikkeld. Dat heeft een gestructureerd format en is gebaseerd op de uitstekende ervaringen en bewezen resultaten in andere branches. Het is volledig toegesneden op de verzekeringsbranche. Wij kennen die erg goed. Natuurlijk wordt elke workshop op maat gemaakt voor uw organisatie en de uitgangssituatie daarvan.

visual-voor-website2
Lees het bondige sfeerverslag van de pilot die we voor het Verbond van Verzekeraars verzorgden. Een uitgebreide versie daarvan vindt u hier. Meer informatie voor een workshop op maat voor úw organisatie? Neem even contact op!

Geef een reactie